Veel koffie voor Voedselbank na inzamelingsactie DE-waardepunten

Weet u het nog? In december werd u via De Wassenaarse Krant opgeroepen uw waardepunten op Douwe Egbertskoffie te verzamelen voor de Voedselbank Wassenaar. De spaaractie liep geweldig en  het werd een enorm succes. In de verzamelboxen, die waren opgesteld bij Jumbo Mark Blaauw, Albert Heijn, Aldi, de Biblotheek, de Kievitkerk en de brievenbus van de St.Jozefkerk werden alles bij elkaar 408.731 waardepunten ontvangen. Velen hadden de punten al geteld, zodat het werk van de tellers Jan en Maatje van Leeuwen en Meta Karelse gemakkelijker werd gemaakt. Douwe Egberts heeft het aantal punten met 15 % verhoogd. Voor elke 540 punten werd één pak koffie van 250 gram gegeven.

Afgelopen week mocht onze voedselbank 875 pakken koffie ophalen. Een fantastisch resultaat. Komend half jaar kunnen onze cliënten verzekerd zijn van een lekker bakkie koffie.

Mocht u de actie nou vergeten zijn of misgelopen, niet getreurd. Eind dit jaar komt er weer een actie, u kunt nu al beginnen met sparen. Op DE-koffiepakken, maar ook op de Pickwick-theedoosjes zitten de waarpunten. Namens de cliënten bedankt het bestuur alle puntendonateurs voor hun gulle gift en de tellers voor hun uithoudingsvermogen.