Recordopbrengst actie Lions Club de Pauw

Ook dit jaar hebben de dames van de Lions Club de Pauw weer een inzamelactie voor onze voedselbank gehouden. Ditmaal weer op de ‘ouderwetse’ pre corona wijze. Voor de actie was uitgebreid aandacht gevraagd in onder andere de Wassenaarse krant.

Goed voorbereid en strategisch opgesteld stonden de dames op zaterdag 12 maart in de Albert Heijn, Jumbo Mark Blauw, Aldi en Dirk. Iedereen die deze dag boodschappen kwam doen werd verzocht om houdbare producten voor de voedselbank aan te schaffen. Om een idee te geven om welke artikelen het gaat werden wensenlijstjes uitgedeeld. Deze producten zijn na de kassa verzameld, ingepakt en vervolgens, in door verhuisbedrijf Lagerberg beschikbaar gestelde verhuisdozen, naar het uitgiftepunt van de voedselbank in het Deijlerhuis gebracht.

De actie was een groot succes! Wat heeft het Wassenaarse publiek gul gegeven. Maar liefst 120 bananendozen vol producten hebben wij in ons magazijn kunnen opslaan. Een nieuw record.
Na afloop van de actie zijn de tientallen dames van Lions Club De Pauw, die zich voor deze superactie hebben ingezet, van harte bedankt door de vrijwilligers en het bestuur van de Voedselbank.