Koffie staat klaar bij Voedselbank na inzamelingsactie DE-waardepunten

In december 2020 werd u opgeroepen uw waardepunten op Douwe Egbertskoffie te verzamelen voor de Voedselbank Wassenaar. Weet u het nog?

Door coronamaatregelen waren de verzameldozen, die waren opgesteld bij Jumbo Mark Blaauw, Albert Heijn, de Bibliotheek, de Kievietkerk en de brievenbus van de St. Jozefkerk misschien niet altijd goed zichtbaar. Het was dus koffiedik kijken of de actie zou lopen. Maar door verlenging met een maand werd de spaaractie toch een groot succes. In februari kon de balans worden opgemaakt. Velen hadden de punten al geteld en in een envelop gestopt, zodat het werk van de tellers gemakkelijker werd gemaakt. Het resultaat bleek geweldig: 373.210 punten. Douwe Egberts heeft het aantal naar boven afgerond. Voor elke 475 punten werd één pak koffie van 250 gram gegeven. Zo spaarde u 782 pakken bij elkaar.

Komend jaar kunnen onze cliënten verzekerd zijn van een lekker bakkie koffie.

Mocht u de actie nou vergeten zijn of misgelopen, niet getreurd. Eind dit jaar komt er een nieuwe actie, u kunt nu al beginnen met sparen. Op DE-koffiepakken, maar ook op de Pickwick-theedoosjes zitten de waardepunten.

Namens de cliënten bedankt het bestuur alle puntendonateurs voor hun gulle gift en de tellers voor hun uithoudingsvermogen.