Inzamelactie voor Voedselbank bij Albert Heijn

In de laatste week van augustus houdt Albert Heijn in nauwe samenwerking met Voedselbanken Nederland een inzameling voor de locale voedselbanken.
De laatste maanden zijn de voorraden sterk geslonken. Door het Coronavirus konden tal van andere activiteiten niet doorgaan en werden acties afgeblazen.
Van 24 t/m 29 augustus zullen vrijwilligers van Voedselbank Wassenaar klanten van Albert Heijn aan het Stadhoudersplein verzoeken om een extra product te kopen en dit product te doneren. Hiertoe wordt bij de ingang een advieslijstje meegegeven. Het product kan dan achter de kassa bij een vrijwilliger worden ingeleverd. Het gaat niet om gekoelde of dagverse producten.
De producten zullen in het magazijntje bij de St. Jozefkerk worden opgeslagen, zodat de cliënten van de voedselbank het komende halfjaar weer verzekerd zijn van een wekelijks goedgevulde krat. Medewerkers van de voedselbank hopen, dat ze het druk gaan krijgen.
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om een product te kopen, dan kunt u ook een financiële donatie overwegen. Het banknummer van Voedselbank Wassenaar is NL42RABO0106503359.