Douwe Egberts puntenactie voor koffie voor de voedselbank.

Gedurende de maand december 2021 kunnen overal in het land weer Douwe Egberts waardepunten worden gedoneerd om te verzilveren tegen pakken koffie voor de voedselbank.

Even een lekker warm kopje koffie, voor velen van ons een moment om te ontspannen.
Maar niet voor iedereen is ‘even een bakkie doen’ vanzelfsprekend.

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. Voor hen is koffie een luxeproduct. Gelukkig kunnen de voedselbanken een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket. Echter koffie komt maar sporadisch voor in onze pakketten.

De voedselbank houdt daarom in december weer een inzamelingsactie voor Douwe Egberts Waardepunten. De ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie. Deze pakken worden vervolgens gedoneerd aan de voedselbank.
Douwe Egberts steunt deze actie, want het merk wil mensen in Nederland dichterbij elkaar brengen. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken met elkaar en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt.

Geef je D.E.-waardepunten zijn waarde en stel deze ter beschikking aan de voedselbank!

De waardepunten, bij voorkeur in een gesloten enveloppe met daarin of daarop vermeld het aantal punten, kunnen  gedurende de hele maand december worden ingeleverd op de volgende adressen:
Albert Heijn, Stadhoudersplein
Jumbo Mark Blaauw, Luifelbaan
Bibliotheek, Langstraat
Brievenbus St. Jozefkerk, Van Cranenburchlaan 31 2241 PJ Wassenaar.

Per post inleveren kan ook door de enveloppe te sturen naar laatstgenoemd adres  t.a.v. Voedselbank.