Kerstpakket voor voedselbank

In vele huishoudens in het weer kerstpakketten-tijd. Hoewel het altijd een aardig gebaar is om zo’n pakket te krijgen, zitten er soms toch dingen in die niet gebruikt worden en die verdwijnen in een kast en dat is zonde! Vorig jaar is mijn idee ontstaan om contact met de Voedselbank op te nemen en een gedeelte van de inhoud uit mijn kerstpakket aan hun aan te bieden. Daar waren ze heel erg blij mee en dat gaf mijn ook een goed gevoel.

U kunt hetzelfde doen! Hierbij doe ik een oproep aan de inwoners van Wassenaar om in deze maand iets goed te doen voor andere Wassenaarders die het minder hebben. En die zijn er, anders zou de Voedselbank niet hoeven te bestaan. Kijk in uw kerstpakket en er zit vast wel iets in wat u wilt delen. U kunt de producten iedere donderdag afgeven bij het Sion, aan de achterkant van de Jozefkerk ingang Parklaan.

Uiteraard is het bestuur van de Voedselbank op de hoogte van mijn oproep en hopen samen met mij dat vele Wassenaarders in deze dure maand iets extra’s willen doen voor een ander!

Eline den Boer.