Douwe Egberts puntenactie voor koffie voor de voedselbank

Wassenaar – Het zijn moeilijke tijden voor veel mensen. Niet iedereen profiteert van een beter wordende economie. Duizenden gezinnen leven onder de armoedegrens. Gelukkig kunnen de voedselbanken een aantal van deze mensen ondersteunen met een wekelijks voedselpakket. Koffie lijkt een luxeproduct, maar je kunt je voorstellen dat deze mensen een moment van ontspanning kunnen gebruiken. Koffie komt echter maar sporadisch voor in onze pakketten. Een pak koffie in het pakket is een klein gebaar, maar wordt zeer gewaardeerd.

De voedselbank Wassenaar, ondersteund door de plaatselijke Lionsclubs, schiet daarom te hulp met het inzamelen van Douwe Egberts Waardepunten. De ingeleverde waardepunten worden verzilverd voor pakken koffie. Deze pakken worden gedoneerd aan de voedselbank. Douwe Egberts steunt deze actie, want het merk wil mensen in Nederland dichterbij elkaar brengen. Koffie kan gezien worden als een uitnodiging om contact te maken met elkaar, en door dat contact worden onderling bestaande banden versterkt. Douwe Egberts heeft dan ook toegezegd alle donaties met 15% te verhogen!

Geef je D.E.-waardepunten zijn waarde en stel deze ter beschikking aan de voedselbank! De waardepunten, bij voorkeur geteld in een gesloten enveloppe met daarin of daarop vermeld het aantal punten , kunnen gedurende de hele maand februari worden ingeleverd op de volgende adressen: Albert Heijn, Stadhoudersplein, Jumbo Mark Blaauw, Luifelbaan, Bibliotheek, Langstraat, St. Jozefkerk, Van Cranenburchlaan 31 2241 PJ Wassenaar. Per post inleveren kan ook door de enveloppe te sturen naar laatstgenoemd adres t.a.v. mevr. Gré Brouwer.